Midas Saç öRgüSü Zincir

The Best Midas Saç Örgüsü Zincir Ideas. Kalın saç örgüsü model zincir. Saç örgüsü 14 ayar altın zincir 50 cm.

Saç Örgüsü 14 Ayar Altın Zincir | Label 14 Ayar Zincir
Saç Örgüsü 14 Ayar Altın Zincir | Label 14 Ayar Zincir from www.bilezikci.com

Zincir saç örgüsü tekniği (1.anlatım) sağ taraftan 3 ilmek sol şişe, sol taraftan 3 ilmek sağ şişe alıp ortada ayırdığımız 3 ilmeğide sağ şişe alıp örgümüze devam ediyoruz. İki şişte kalan 3 düz ilmeklerin yerlerini değiştiriyoruz. Ece seçkinin danla bilicin kanalına konuk olması 1123 izlenme.

Şimdi Indirimli Fiyatla Online Sipariş Verin, Ayağınıza Gelsin!


Zincir saç örgüsü tekniği (1.anlatım) sağ taraftan 3 ilmek sol şişe, sol taraftan 3 ilmek sağ şişe alıp ortada ayırdığımız 3 ilmeğide sağ şişe alıp örgümüze devam ediyoruz. 52 cm uzunluğunda, 3 mm eninde, sarı, beyaz , pembe renklerde yapılır. 8690025022747 11.274,00 tl 9.582,90 tl %15 %5,00.

Saç Örgüsü 14 Ayar Altın Zincir Saç Örgüsü 14 Ayar Altın Zincir Marka:


Zincir şeklini vermesi için 3 ilmeğin olduğu kısmı öne alıyoruz. Saç örgüsü 14 ayar altın zincir marka: Öndeki 3 düz ilmeği de sağ taraftaki şişe aktarıyoruz.

İki Şişte Kalan 3 Düz Ilmeklerin Yerlerini Değiştiriyoruz.


Kalın saç örgüsü model zincir. Saç zinciri en ucuz fiyat avantajı ve i̇ndirim seçenekleriyle cimride cimricimri markette en. Saçlarınıza çok kısa sürede yeni bir hava ve tarz katmak için kullanabileceğiniz saç ipi için onlarca farklı model ve.

Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com


İp ve zincir i̇le saç örgüsü dolama bileklik. Sağ ve soda 5er ilmek haroşa ortada 9 tel. Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Şimdi Indirimli Fiyatla Sipariş Verin, Ayağınıza Gelsin!


Bugün sizlere saç örgüsü bere modelinin yapılışını. Bismark altın zincir saç örgüsü 14 ayar geniş altın zincir saç örgüsü 14 ayar geniş altın zincir marka: Saç örgüsü 14 ayar altın zincir 50 cm.

Posting Komentar untuk "Midas Saç öRgüSü Zincir"