Esmer Ten Kokusu

Awasome Esmer Ten Kokusu 2022. Türk’ün ten rengi buğday rengi esmerliğinde olur. Hypnotic baharatlı,oryantal bir koku canım.212 ve lolita ise.

Ten kokusu önemli Magazin
Ten kokusu önemli Magazin from www.haber3.com

Parfüm söz konusu olduğunda esmer ve yağlı cilde sahip olan kadınlar oldukça şanslıdır. Ben esmer ten çok severim mesela hele zencilere,melezlere bayılırım. Esmer tenli kişiler karamel rengininkahve tonuna yakın olan modellerini seçerek oldukça hoş bir.

Esmer Tenli Kişiler Karamel Rengininkahve Tonuna Yakın Olan Modellerini Seçerek Oldukça Hoş Bir.


Temel notaları misk, amber, vanilya olabilen bu değerli kokulara baharat özleri de eşlik edebilir. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Göğüsler, kaslı ve güçlü olması aslan.

26 Aralık 2008 137 2.


Esmer ten renklerinin buğday ve beyaz ten renklerinin aksine cilt kusurlarını kapatıcı bir özelliği vardır. Esmer tenliler parfüm seçerken egzotik ve oryantal kokulara yönelebilirler. Esmer tenin farklı bir kokusu olduğu için ten uyumu sağlayamıyorum o yüzden evet beğenmiyorum ama itici demek kabalık olur.

Parmak Izlerimizin Farklı Olduğu Gibi Koku Izlerimizinde Farkı Vardır.


Karamel rengi saç modeli açık ve koyu olarak farklı şekillerde kullanılabilir. Bok rengi tenine mensup, bir arap, bir iranlı, bir hidli gibi kapkara türk olmaz. Esmer tenli ya da esmerden hallice olan erkekler ise şeker ve baharat ve görece daha ağır kokularla özdeşleşirler.

Kızlar Esmer Tene En Çok Hangi Koku Gider??


Evet, esmer türk olur lakin! Parfüm söz konusu olduğunda esmer ve yağlı cilde sahip olan kadınlar oldukça şanslıdır. Herkese her şeyin yakışması mümkün değil.bazı şeyler esmerlere daha çok gider bazı şeyler sarışınlara ya.

Senin Edp Olarak Esmer Ten Için Kışlık Parfüm Önerin Varsa Alabilirim.


Oryantal veya egzotik kokular seçebilirsiniz. Koku yoluyla farkında olmadan bir birimizin bağışıklık sistemi hakkında bilgi alışverişi yaparız. Esmer tenli bir kişinin kullandığı kokunun bıraktığı iz ile bronz tenli birinin bıraktığı koku izi farklıdır.

Posting Komentar untuk "Esmer Ten Kokusu"