BalıK SıRtı YüN öRgü NasıL öRüLüR

Cool Balık Sırtı Yün Örgü Nasıl Örülür References. Düz örgü ve ters örgü ile yapılan kolay örgü modellerinden birkaç. Eğer kolay dağılan sert saçlara sahipseniz saçlarınızı örmeden sabitleyici bir ürün kullanarak.

Balık Sırtı Nasıl Yapılır? Tarz Kadın
Balık Sırtı Nasıl Yapılır? Tarz Kadın from www.tarzkadin.com

Örgüde uygulayabileceğin çeşitli modeller mevcut ama asıl düz örgü bunlardan yalnızca bir tanesidir. Balık sırtı örgü yelek modeli olarak yapabilirsiniz. İki şiş ile balık sırtı nasıl örülür?

Uzun Ve Bükümlü Boyunluk Modeli Üzerinizde Çok Şık.


Videoda tüm detayları göreceksiniz zaten. Bugün epeydir yapmadığımız bir şey yapıyoruz :) saçımızı örüyoruz :) duyduğuma göre okulların açılmasına az kala hem anneleri hem genç kızları telaş sarmış. Sağdaki saç tutamını ortadaki saç tutamının altından geçir ardından soldaki saç tutamını ortadaki yeni saç tutamının altından.

Saçlarınızı Balıksırtı Örgü Yapmak Için Temiz Ve Yumuşak Olmasına Özen Gösterin.


Boyunluk modellerinde çok şık duruyor. Düz örgü ve ters örgü ile yapılan kolay örgü modellerinden birkaç. Öreceğiniz kısım neresiyse, oradan bir demek saç alın ve 3 eşit parçaya.

Bu Tarzlar Da Kendi Içinde Farklı Modellerde Yapılabilir:


Bunun 3 yöntemi var 🙂. Ve birçok örgü modelinde balıksırtı yün örgü modelini kullanabilirsiniz. Balık sırtı bebek battaniyesi modelleri de yapabilirsiniz.

Şık Bir Davete Giderken Veya.


Sağdan sola bu işlemi tekrarlayın. Örgü nasıl örülür, basit örgü ile başlangıç. Örgüye yeni başlayanlar da videoyu.

Mesela Ters Örgü Ya Da Bir Ters Bir Düz Şeklinde De Örebilirsin.


Balık sırtı örgü yelek modeli olarak yapabilirsiniz. Düz örgü nasıl yapılır, ters örgü nasıl yapılır genelde hep aynı. Bu teknikler örgülerin olmazsa olmazı.

Posting Komentar untuk "BalıK SıRtı YüN öRgü NasıL öRüLüR"