Evde Ince KahküL Kesimi

+30 Evde Ince Kahkül Kesimi References. 11:13 güzellik, hair, kahkül, kahkül kesmek, moda, saç, saç trendleri, yeni sezon. Öncelikle ihtiyacınız olan bir makas, saç tokası, ince dişli tarak ve saç fırçası.

Evde kolay kahkül nasıl kesilir? Kahkül kesmenin püf noktaları neler
Evde kolay kahkül nasıl kesilir? Kahkül kesmenin püf noktaları neler from www.zkadin.com

Alın kısmında yer alan klasik kahkül modelini kendinde hayal ediyor ve kuaföre gitmeden evde kendin kesmek istiyorsan, sırasıyla şu adımları takip edebilirsin: Kahkül nasıl kesilir evde kahkül kesimi. Yakışana çok yakışıp, yakışmayanda da hayal kırıklıkları oluşturabiliyor.

Öncelikle Ihtiyacınız Olan Bir Makas, Saç Tokası, Ince Dişli Tarak Ve Saç Fırçası.


Düzgün ve çok keskin bir kesim istiyorsanız iyi bir makas sipariş. Fön çekerken kahkül boyunun daha da yukarıya çıkmaması için fırçayı aşağıya doğru çekmeniz gerekir. Kahkül nasıl kesilir evde kahkül kesimi.

Saçınız Kesmeden Önce Kuru Olsun, Bu Düzgün Kesebilmeniz Için Çok Önemlidir.


Eşit bir şekilde kesim yapmak için saçınızın kuru olması önemlidir. Evde bir kesim yapacaksanız eliniz altında belli başlı aletlerin olması gerekmektedir. Alın kısmında yer alan klasik kahkül modelini kendinde hayal ediyor ve kuaföre gitmeden evde kendin kesmek istiyorsan, sırasıyla şu adımları takip edebilirsin:

Sivilcelerinizi Patlatmayın, Günlük Güneş Kremi Kullanın Ve Evde Saç Renginizi Açmayı Denemeyin.


Ince dişli tarak, fön makinesi, kesim için kullanabileceğiniz keskin bir makas ve var ise. Evde kahkül kesimi yapılabilir mi? Evde kahkül kesimi yapmak için öncelikle ihtiyacınız olan malzemeleri hazırlayın.

Bu Nedenle Yine Ko Perçem Kahkül Kesimi | En Basit Yöntemle Evde Perçem Kahkül.


7 eğer kahkül boyunuz kısa ise ince bir fırça tercih edebilirsiniz. İnce bir tarak yardımıyla saçınızın ön kısmından istediğiniz kalınlığa bağlı olarak bir tutam saçı yüzünüzün önüne alın. Kahkül kesimi için illa kuaföre gitmenize gerek yok.

Tek Ihtiyacınız Olan Bir Makas Bir Tarak Ve Biraz El Becerisi.


İnce bir tarakla alnınızın üst. Hem düz saça hem de kıvırcık saça apr 27, öncelikle kuru saç şampuanını uzaktan diş fırçasının üstüne sıkın ve bu diş fırçası ile saç diplerinizden başlayarak kahküllerinizi tarayın. 369,726 views apr 23, 2020 5.1k dislike share save ayşe.

Posting Komentar untuk "Evde Ince KahküL Kesimi"