Ince KahküL NasıL Kesilir

Incredible Ince Kahkül Nasıl Kesilir References. İnce bir tarak yardımıyla saçınızın ön kısmından istediğiniz kalınlığa bağlı olarak bir tutam saçı. Evde kahkül kesimi yapmak için öncelikle ihtiyacınız olan malzemeleri hazırlayın.

Takma Kahkül Nasıl Takılır ? YouTube
Takma Kahkül Nasıl Takılır ? YouTube from www.youtube.com

1 6 eğer saçlarınızı kendiniz kesmek istiyorsanız biraz el becerisi, ince bir tarak ve makas işinizi. Bu bölüm göz bebekleri hizasından başlayıp başın. Evde kahkül kesimi yapmak için öncelikle ihtiyacınız olan malzemeleri hazırlayın.

Yani Kaşlardan Kısa Başlayıp Aşağıya.


Sivilcelerinizi patlatmayın günlük güneş kremi kullanın ve evde saç renginizi açmayı denemeyin. Bu nedenle yine ko 4 adımda kolay kahkül nasıl kesilir? Yüzü çevreleyen bu saçlar zarif bir görünüm yaratmanın yanında oldukça çekici bir hava katmasıyla.

Yan Kahkül Sayesinde Yüzünüz Olduğundan Daha Sivri Ve Kemikli Görünebilir.


Kahküllerinin daha havalı görünmesini istiyorsan, o halde kahküllerinde düz kesim yapmaktan kaçınmalısın. Kanalıma hoşgeldiniz :) bu videoda sizlerle,saçlarımı evde kahkül kesme maceramı paylaştım,umarım keyifle izlersiniz :) beğenirseniz eğer,beğen butonuna tıklamayı. Bir tarak kullanarak ön kısmı kesin.

Öne Ayırmış Olduğunuz Tutamlardan En Kısa Keseceğiniz Ince Bir Tutam Alın.


Merak etme, bunun da bir çözümü var. İnce bir tarak yardımıyla saçınızın ön kısmından istediğiniz kalınlığa bağlı olarak bir tutam saçı. Üçgenin zirvesi, kafanızın doğal olarak ileri doğru gitmeye başladığı yer.

Evde Saç Kesimini Biliyorsan Kolayca Kakül Kesebilirsin.


Kahkül keseceğin bu tutamı ıslatabilir veya su spreyi ile nemlendirebilirsin. Bu bölüm göz bebekleri hizasından başlayıp başın. Kahküllerin uzayana kadar, onları nasıl gizleyebileceğini açıklıyoruz.

Kahkül Nasıl Kesilir Evde Kahkül Kesimi.


Instagram @seymanur_cetin evde kahkül kesimi , perde kahkül kesimi, evde saç kesimi#evdesaçkesimi #perdekahkülkesimi #kahkülkesimi Ardından, merkezde üçgen bir bölüm oluşturun. Kahkül kesmek için önce saçının ön kısmından üçgen şeklinde bir tutam belirle.

Posting Komentar untuk "Ince KahküL NasıL Kesilir"