KıLçıK öRgü Nasil Orulur

Review Of Kılçık Örgü Nasil Orulur References. Önlere, süs cep kenarlarına, yakalara farklı bir renk ile sık iğne yapıyoruz. Ceplerin ve hırkanın kenar kısımları için 2.5 mm tığ kullanılmış.

Kılçık Örgü Yapımı YouTube
Kılçık Örgü Yapımı YouTube from www.youtube.com

Kesme işleminden sonra geriye yalnız dikmesi kalır. Yöntem 1klasik saç örgüsü yapmak. Ceplerin ve hırkanın kenar kısımları için 2.5 mm tığ kullanılmış.

Şimdi Gelin Isterseniz Çift Lastik Örgü Nasıl Örülür Bir Bakalım.


İsterseniz ensenizden isterseniz de daha tepeden. Lastik üstü 36 cm’de kol evi oyuntusu için bir. Şiş örgü modelleri ne uygulayabileceğiniz bir teknik.

Yöntem 1Klasik Saç Örgüsü Yapmak.


Bu kış 3lü saç örgüsü yapılışından çok. Bu kapsamda boyunluk nasıl örülür resimli anlatım da, birbirinden. Kılçık örgü modeli siz hanımların da hoşuna gidecektir.

#Bandana #Örgü #Nasılyapılır #Şık #Headband #Easy #Crochet #Handmade #Tığişi #Saçbandı #Kılçık #Amigurumi #Howtomake #Diy #Kendinyap Bu Videomuzda Sizlere F.


İlk ilmiği sağ taraftaki şişe aşırın ve ipi sağ ön tarafta alıp sonraki 2 ilmiği birlikte alıp düz örgü yapın. Kılçık örgü saç modelinde arkadan bir nevi at kuyruğu saç modeline benzer şekilde ancak daha ince şekilde bir balığın kılçığında olduğu gibi baştan son doğru incelen bir saç modeli. Kılçık saç örgü modelini yaparken saçlarınızın temiz uzun ve tercihen ince telli olması gerekmektedir.

Atılan Bu Ilmeklerin Içinden Diğer Şişi Geçirip Ipi Bu Şiş Yardımı Ile.


Ilmekler 2 düz 2 ters lastik olarak 14 sıra örüldükten sonra düz örgü geçilirken ara ara 4 ilmek artış yapılacak. Saçınızı atkuyruğu olarak toplayın ve kuyruğu iki eşit parçaya bölün. Örgü örmenin ilk aşaması olan ilmek atmayı yerine getirdikten sonra ikinci aşamada örgüye devam etme gelir.

Mısır Örgünün Nasıl Yapıldığını Kuaför Adem Bulut'tan Öğrenin.


Yine değişik bir örgü modeli ile karşınızdayız. Saçları ince ince alarak örmeye mısır örgüsü ya da kılçık örgü deniyor. Bir fırça veya geniş dişli tarak yardımıyla saçlarının dolaşıklarını aç ve düzelt.

Posting Komentar untuk "KıLçıK öRgü Nasil Orulur"