BalıK SıRtı öRgü Modeli Tığ IşI

Cool Balık Sırtı Örgü Modeli Tığ Işi 2022. Tümü dikiş i̇ğne oyası mekik oyası nakış örgü modelleri. Çocukluğumdan beri el sanatlarının her alanına büyük ilgi duyuyorum.

El örgüsü tığ işi balık sırtı yelek modeli & Örgü model YouTube
El örgüsü tığ işi balık sırtı yelek modeli & Örgü model YouTube from www.youtube.com

Balık sırtı örgü modeli nasıl yapılır? Bebek battaniye örgü modeli, bebek battaniye modelleri ,tığ işi bebek battaniye modelleri,örgü bebek battaniye modelleri, tığ işi modelleri, easy baby blanke. Balık sırtı modeli hemen hemen her örgü modelinin içerisine uygulanabilecek bir örgü şeklidir.

Şiş Ile Balık Sırtı Örgü Tarifi:


Balık sırtı bayan yelek modeli angora iple çalışılmış. Tığ işi bolero yelek yapılışı paylaşmıştık. Tığ işi örgü çanta yapılışı için makrome ipleri kullanacağız.

Balık Sırtı Örgü Modeli Nasıl Yapılır?


Tığ işi örgüler, tığ işleri, tığ desenleri hakkında daha fazla fikir görün. Bebek battaniye örgü modeli, bebek battaniye modelleri ,tığ işi bebek battaniye modelleri,örgü bebek battaniye modelleri, tığ işi modelleri, easy baby blanke. Tığ ile balık sırtı örgü modeli nasıl yapılır?

Bu Modeli Yakadan Başlama Örgü Modeli Olarak Tasarladığınızda Üst Kısımda Sadece Haraşo Örgü Modelini Alt Kısımda Ise Şişle Baklava Modelini Kullanabilirsiniz.


Bu model oldukça sık gördüğünüz ve yapımını sorduğunuz bir örnek olduğu için. Su taşı örneği ile örmüştük. Herkesin çok beğendiği patik modelleri ve örnekleri 318 tane bebek yelek modeli en güzel seçilenler 116 tane örgü bayan yelek modelleri hepsi birbirinden güzel 118 tane.

Şişe Istenilen Sayıda Ilmek Atılır.


El nakışı yaprak modeli boyutlarını kullanacağınız desene ve zemine göre el i̇şleri. Zincirlerle yaptığımız yeni model olan. Tığ i̇şi balık sırtı patik modeli yapılışı tam anlamıyla tamanne bayan patik örnekleri ne yakışır olan bu yeni tığ i̇şi patik örgü modeli ni umarım sizlerde sorunsuz.

Birçok Örgüde Kullanacağımız Harika Bir Model.


Aşağıdaki galeride bu modelin hem yapılış şemasını, hem de adım adım nasıl ilerleyeceğinizi gösteren fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Tümü dikiş i̇ğne oyası mekik oyası nakış örgü modelleri. El yapımı çanta örme k isterseniz bu.

Posting Komentar untuk "BalıK SıRtı öRgü Modeli Tığ IşI"