Elmas YüZ şEkli GüNeş GöZlüğü

List Of Elmas Yüz Şekli Güneş Gözlüğü References. Yüz tipinizi dikkate alarak doğru gözlüğü seçin. Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, yaz mevsimi için eksiklerimizi.

Kapin Elmas Güneş Gözlüğü Gri Cam Güneş Gözlüğü Gri Aynalı Cam
Kapin Elmas Güneş Gözlüğü Gri Cam Güneş Gözlüğü Gri Aynalı Cam from www.kap-in.com

Kare gözlük ve yüz şekli uyumu. Yukarıda yazdığım ipuçlarını dikkate aldığınız takdirde kendinize yakışacak olanı seçebileceğinize eminim. Öncelikle güneş gözlüğünün kaliteli bir markadan alınması, camlarının güneş ışınlarını geçirmemesi ve sağlamlığı büyük önem taşıyor.

Çok Beğendiğiniz, Takmaktan Keyif Alacağınız Gözlük Modelleri Yüz Tipiniz Için Uygun Olmayabilir.


Güneş gözlüğü seçerken kendi yüz şeklinize uyan ünlülerin aktığı gözlüklerden ilham. Elmacık kemikleri daha geniştir ve alın ile çene eşit genişlikte daha. Üçgen yüz şekli ve güneş gözlüğü seçimi.

Yuvarlak Yüz Şekline Uygun Kadın Güneş Gözlükleri Atasun Optik'te.


Elmas yüzler için gözlük seçimi üçgen bir yüz şekline benzer şekilde, bu ayırt edici yüz şekli normalde güçlü çenenizle aynı hizada oturan yanaklara sahip olduğunuz anlamına. Yüz tipine uygun güneş gözlüğü seçimini kolaylaştıracak püf noktalarını sizler için derledik. Herhangi bir yüz şekline en uygun güneş gözlüklerini bulmanın anahtarı denge oluşturmaktır.

Alın Dardır, Çene Küçük Ve Sivridir.


İpuçlari tercih edeceğiniz güneş gözlüğünün üst kısmı farklı bir. İlk olarak yüz şeklinizin ne olduğunu belirlemelisiniz. Güneş gözlüğü denerken doğru modellere yönelmek ya da online sipariş verirken hangi modeller arasında seçim yapacağınızı belirlemek için önerilerimize mutlaka göz atın!.

Yüz Tipinize Göre Güneş Gözlüğü Seçmeden Önce Sadece Yüzünüzün Resmini Telefonunuz Ile Çekin.


En doğru gözlük yüz tipine göre nasıl seçilir özkan optik blog'da! İstediğiniz güneş gözlüğü modellerine atasun optik güvencesiyle sahip olun! Kaçırmak istemeyeceğiniz en iyi 10 trend.

Yuvarlak Yüz Şekline Uygun Güneş Gözlükleri.


Karşıdan bakıldığında dik bir eşkenar dörtgeni çağrıştıran yüz şekline elmas yüz şekli denir. Bu yüznden de göz bölgeni açığa çıkarman gerekir. Oval yüz şekli i̇çin uygun modeller.

Posting Komentar untuk "Elmas YüZ şEkli GüNeş GöZlüğü"