Ikili Burgu öRgü NasıL YapıLıR

+30 Ikili Burgu Örgü Nasıl Yapılır 2022. Web beyazilmek / knitting 137k subscribers merhaba bu videomuzda sizlerle üçlü burgu nasıl yapılır onu paylaşacağım.şişime 22 ilmek attim.başlarda 5er ilmeği ters örgü yapıp. Web i̇şte sizlere burgu örgünün detaylı olarak yapılışı.

İKİ ŞİŞ İLE SAÇ ÖRGÜ MODEL PATİK YAPIMI SAÇ ÖRGÜİKİLİ BURGU YAPIMI
İKİ ŞİŞ İLE SAÇ ÖRGÜ MODEL PATİK YAPIMI SAÇ ÖRGÜİKİLİ BURGU YAPIMI from www.youtube.com

Web 2li burgu yapılışı anlatımı yapımı ilk başta eliniz alışmadığından zor gelebilir. Web i̇kili balıksırtının nasıl örüldüğünü kuaför adem bulut'tan öğrenin. Web saçını ıslak örmek, örgüyü kurutup açtığında saçını kıvırcık hâle getirecek.

2 Simetrik Bir Görünüm Için Saçlarını Ortadan Ayır.


Burgu modeli pek çok şekilde karşımıza çıkar,. Alnından ensene kadar saçını ortadan ikiye ayırmak. Web i̇kili pirinç örgü modelitrend iplik ile örülmüştür.ören bayan resmi youtube kanalımadame tricote paris official youtube channelinstagram:

Web Burgunun Çeşitlerini Her Örgüde Kullanıyoruz.


Web yeşim'in örgü sepeti 3.4k subscribers şiş ile ikili burgu hem sağa hem de sola nasıl yapılır, nasıl örülür anlatmaya çalıştım. Web i̇şte sizlere burgu örgünün detaylı olarak yapılışı. Burgu örgü modeli watch on 3lü burgu ile.

Web Saçını Islak Örmek, Örgüyü Kurutup Açtığında Saçını Kıvırcık Hâle Getirecek.


Aklınıza takılan bir soru olursa sormaktan çekinmeyin. 2) 4 ilmekte bir gizli artırma yaparak ilmek sayımızı 40’a çıkarıyoruz. Web i̇kili balıksırtının nasıl örüldüğünü kuaför adem bulut'tan öğrenin.

İkinci Sırada Örgünün Arka Yüzünde Ilk Ilmeği Örmeden Alın Ve.


Y burgu modeli nasıl yapılır. Burgu yaparken ilmek sayılarını öreceğimiz modele göre. Web bebek örgüleri nde örneği kullanacağınız zaman bebe yünlerini, minik yavrularımızın tenlerine zarar vermeyecek modelleri tercih edebilirsiniz.

Web Burgu Örgü Modeli Yapılışı.


Çeyizlik patik modelleri arasında yer alabil 2 li burgu yapımı yapıyoruz, üçlü burgu yapımı yapıyoruz. Web sıra da ilk 6 ilmeği burgu yapıyoruz 3 sıra ördükten sonra son 6 ilmeği de burgu yapıyoruz her 3 sıradan bir burgu yapıyoruz burgularımızın arasında 6 sıra var.

Posting Komentar untuk "Ikili Burgu öRgü NasıL YapıLıR"